logo

Media& Crowdfund Training Workshop

By Pimp My Village & IOM

Creeër zichtbaarheid en financiële middelen voor je project door Media en Crowdfunding in te zetten.

Als jij een project hebt opgezet en hiermee bijdraagt aan de verbetering van de lokale economie en leefomstandigheden van een land, stad of community dan wil je toch ook zichtbaar zijn zodat je fondsen kunt ontvangen, meer volgers krijgt en uiteindelijk meer impact kunt hebben met je project?

Wil je dit maar weet je niet hoe je dit moet doen kom dan op donderdag 16 november van 14h-17h naar de Media & crowdfundtraining die wordt georganiseerd door IOM en Pimp My Village.

Voor wie?
Voor iedereen die een particulier initiatief of project heeft en hiermee bijdraagt aan een verbetering van de lokale economie en leefomstandigheden in dat land/ community.

Wat leer je?
Hoe maak je je project beter zichtbaar en welke communicatiemiddelen kun je hier het beste voor gebruiken?
Hoe zet je media zoals foto’s, teksten en korte films in voor je project?
Hoe kun je makkelijk en snel fondsen werven met crowdfunding?

Door wie wordt de workshop gegeven?
De workshop wordt gegeven door Georgina Kwakye; presentatrice, trainer en founder van Pimp My Village.

Georgina heeft al jaren ervaring met het opzetten van projecten in Afrika en heeft het crowdfundplatform Pimp My Village opgezet. Ze weet alle do’s en dont’s van crowdfunding en het gebruik van media om je project en vooral ook jouw werk beter zichtbaar te maken.
 
Aanmelden?

Deelname aan de media en crowdfund training workshop is kosteloos. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Daarom zijn er de volgende voorwaarden verbonden aan uw aanmelding:
- Aanmelden kan tot en met 10 November 2017 via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- CD4D participanten krijgen voorrang.
Share
Newsroom
SpreekurenNL
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.