logo

Maak kennis met IOM, het migratieagentschap van de Verenigde Naties. Open dag op de AZC's op zaterdag 23 september.

IOM neemt deel aan de open dag op de AZC's op zaterdag 23 september.
Het evenement kreeg de afgelopen twee jaar veel bezoekers, die een kijkje wilden nemen in het dagelijkse leven van asielzoekers.

Op de meeste locaties kunt u kennismaken met het werk van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM), een belangrijke partner van COA, DT&V, IND en VluchtelingenWerk.

Als migranten niet in Nederland mogen blijven, kan IOM ze adviseren over- en begeleiden met vrijwillige terugkeer en herintegratie in hun land van herkomst.

Maar IOM doet veel meer: zo faciliteren wij onder andere de hervestiging van vluchtelingen naar Nederland en de overkomst van hun gezinsleden. Samen met COA en Stichting voor Vluchtelingen-Studenten (UAF) bereiden we vergunninghouders voor op hun integratie op de arbeidsmarkt. Door middel van korte uitzendingen van hoger opgeleide diaspora experts die in Nederland wonen, draagt IOM bij aan de ontwikkeling in landen van herkomst.

Kom op 23 september tussen 12.00-16.00 uur langs bij de IOM voorlichtingsstands om u te laten informeren. U bent van harte welkom!

U kunt nader met ons kennismaken in: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Dronten, Echt, Emmen, Gilze, Goes, Hardenberg, Katwijk, Oisterwijk, Rotterdam, Rijswijk, Schalkhaar, ter Apel en Utrecht.

2000 visitors in Amsterdam

Share
Newsroom
SpreekurenENG
No rights can be derived from this website.